“The details are not the details; they make the design.”

For this Project, Apostrophe Home’s team took into account the classic style of the house and provided a quintessentially native design with a contemporary twist to bring the residence into modern day standards. Their project plan incorporated delivering furniture inspired by local culture, fabrics and lighting where possible, using rich colors and textures throughout to sympathetically compliment the style and heritage of the property.

The project was successfully managed by Apostrophe from ‘Concept-to-Completion‘. Input from clients and our in-house procurement teams helped the project to run smoothly and ensure the project was delivered on budget and within the agreed timescale.

The final result is a mix of classic and modern. The overall effect and impact of the work is really excellent. It has drawn exclusively positive feedback from a wide variety of guests & visitors through the years.

“The details are not the details; they make the design.”

For this Project, Apostrophe Home’s team took into account the classic style of the house and provided a quintessentially native design with a contemporary twist to bring the residence into modern day standards. Their project plan incorporated delivering furniture inspired by local culture, fabrics and lighting where possible, using rich colors and textures throughout to sympathetically compliment the style and heritage of the property.

The project was successfully managed by Apostrophe from ‘Concept-to-Completion‘. Input from clients and our in-house procurement teams helped the project to run smoothly and ensure the project was delivered on budget and within the agreed timescale.

The final result is a mix of classic and modern. The overall effect and impact of the work is really excellent. It has drawn exclusively positive feedback from a wide variety of guests & visitors through the years.