“An empty room is a story waiting to happen.”

The property located in the Varanasi is an adaptive re-use project that has been designed for timeless, opulent modern-day living. The client brief was to create spaces that would be plush, serene, and comforting; to be modish, and elegant, yet everlasting.

The design approach is rooted in the heritage of the city and intelligent planning; a vivid vision in terms of design language and form is therefore adopted craft the perfect amalgam of the old and the new.

The interiors resonate eclecticism and grandeur; mesmerizing pieces of furniture are designed to the minutest detail with fine craftsmanship. An unconventional style is adopted for the moldings on the ceilings to give the entire ambiance a unique persona in terms of detailing and lighting. Customized furniture and accessories by Apostrophe Home, compliment the overall design and bring flamboyance to the spaces- striking a balance between a sumptuous and pragmatic design.

“An empty room is a story waiting to happen.”

The property located in the Varanasi is an adaptive re-use project that has been designed for timeless, opulent modern-day living. The client brief was to create spaces that would be plush, serene, and comforting; to be modish, and elegant, yet everlasting.

The design approach is rooted in the heritage of the city and intelligent planning; a vivid vision in terms of design language and form is therefore adopted craft the perfect amalgam of the old and the new.

The interiors resonate eclecticism and grandeur; mesmerizing pieces of furniture are designed to the minutest detail with fine craftsmanship. An unconventional style is adopted for the moldings on the ceilings to give the entire ambiance a unique persona in terms of detailing and lighting. Customized furniture and accessories by Apostrophe Home, compliment the overall design and bring flamboyance to the spaces- striking a balance between a sumptuous and pragmatic design.